Emneoversigt

 • Har vi brug for et inspirationsevent?

  Det mener vi i Distriktsforeningens bestyrelse. Nu er vi så spændt på, hvad medlemmerne siger. 

  På inspirationseventet vil I få mulighed for at delagtiggøre andre i nogle af de aktiviteter, der foregår i jeres sogn og selv få mere viden om, hvad der skjuler sig under overskrifterne i andre sogne.


  Det sker den 19. september 2020 i Bethesda, Rømersgade 17, 1362 København K

  Vælg 1-2 aktiviteter, som betyder noget særligt for jer, eller som skiller sig ud fra mængden. Send jeres forslag ind med en kort beskrivelse af aktiviteten (max 200 ord) ved brug af skabelonen her: AKTIVITET

  Udfyld en ny skabelon for hver aktivitet I gerne vil fortælle om. Indsend max 2 aktiviteter per menighedsråd. 

  Aktiviteterne skal præsenteres på en udstilling i Bethesdas lokaler i København, hvor I medbringer jeres materiale. Hvordan det kommer til at foregår, kan I læse mere om her: PROGRAM.


  • Hvad gemmer der sig bag overskrifterne?

   Sognene i København og på Amagerland udbyder en lang række spændende aktiviteter, og der kommer hele tiden nye til. Man kan bare kaste et blik på Kalenderen for Kirken i København.

   Udbuddet af aktiviteter spænder vidt lige fra den traditionelle højmesse, over Kristuskrans fordybelse til kæreste-sorggruppe. Kalenderen giver et tydeligt billede af den hittepåsomhed, der hersker i Københavns Stift. Det er faktisk imponerende, og vi har grund til at være stolte. 

   Men hvad gemmer der sig egentlig bag overskrifterne for de mange aktiviteter, og kan vi inspirere hinanden og give nogle erfaringer videre?

   Det får I nu en mulighed for at teste af.